Sickla Front

Nyproducerade lokaler för små och stora verksamheter, med närhet till allt

Sickla Front är utvecklat för de som gillar att vara lättillgängliga för sina besökare och anställda. Här, i detta centrala läge där allt ligger på några minuters avstånd, skapas just nu en fräsch mötesplats med lokaler för arbete, företagsservice och möten. På bottenplan planeras för en dag- och kvällsöppen restaurang, ett gym eller showroom. Allt från mindre ytor (ca 200 kvm) till ett eget hus (ca 7 000 kvm) är möjligt att flytta in i från år 2018.

Domstolsverket blir med sina verksamheter Nacka tingsrätt, Hyres- och arrendenämnden samt Mark- och miljödomstolen en betydande hyresgäst i ett av de nya kontorshusen.

Sickla har redan idag goda kommunikationer men dessa kommer att förbättras ytterligare. Tvärbanan går från och med oktober 2017 förbi det nya kvarteret på sin väg mot Sickla station, vilket ytterligare förbättrat kommunikationerna till området. Ett tiotal busslinjer passerar området hela dygnet. År 2025 kommer tunnelbanans förlängning till Nacka att vara klar där en station byggs i Sickla, ett hundratal meter från Sickla Front.