Mejerivägen 1-3
Område: Liljeholmen
Lokaltyp: Kontor
Area: 618 kvm

Ljus och fräsch lokal i ett av Stockholms vackraste lägen, närhet till både vatten och service.

Mejerivägen 1-3, 618 kvm

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet intill Liljeholmshamnen i anslutning till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Här finns närhet till service, goda kommunikationsmöjligheter inom några minuters promenadavstånd och smidig access till E4/E18.

Omgivning

I området finns Stora Katrinebergs gård bevarad. Husen är från 1770-talet och består av en huvudbyggnad och två flyglar. De byggdes från början som sommarnöje. På Stora Katrinebergs gård har också Karl XIV Johan stannat till för att göra toalett innan han gjorde entré i staden genom Hornstull. Husen är idag kulturminnesmärkta. Planer finns att utveckla och förtäta området med attraktiva bostäder och service och på så sätt stärka kopplingen med Södermalm.

Kommunikationer

På några minuters gångavstånd finns Liljeholmens tunnelbanestation (röda linjen) där tunnelbanan går cirka var tredje minut som tar dig till Slussen på 6 minuter. Den bilburne har direktaccess till E4/E18. Här finns även tvärbanan som tar dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.

Service

I kontorsområdet i direkt anslutning till Stora Katrineberg finns ett antal lunchrestauranger. Liljeholmens Galleria är ett köpcentrum med 90 butiker, som ligger på tre minuters promenadavstånd från Point Liljeholmen, Här finns alla tänkbara bekvämligheter, såsom systembolag, apotek, shopping och restauranger för att förenkla vardagen för de som vistas i området. Här finns även bra träningsmöjligheter, såsom SATS och Itrim. Över bron, vid Hornstull, finns även Friskis & Svettis.

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter i varmgarage och utomhus.

Planlösning

Kontorsbyggnaden är flexibel till sin utformning med möjlighet till öppet kontorslandskap eller enskilda kontorsrum. Fiberanslutning finns i huset. De fem största hyresgästerna i fastigheten är Grontmij, Roche, Stockholms läns landsting, Boehring Ingelheim och VIA Egencia.

Karta
Alla Bilder
Stora Katrineberg ligger precis vid vattnet
Referensbild - Mötesrum
Referensbild - Öppet kontorslanskap
Referensbild - Gemensamma ytor
Referensbild - Pentry
Liljeholmen är en knytpunkt för kommunikationer
Liljeholmens Galleria har 90 butiker och all tänkbar service
Byggnader i området visar på det historiska arvet
Trevlig omgivning
Interiör exempelbild
Planritning Mejerivägen 3 618 kvm
Intresseanmälan