Textilgatan 31
Fasaden
Populära Sickla Galleria bara några minuter bort.
Hammarbybacken finns nära till hands för den aktiva.
Planritning
Bra träningsmöjligheter
Textilgatan 31
Område: Hammarby Sjöstad
Lokaltyp: Kontor
Area: 550 kvm

Fantastisk kontorslokal för företaget som söker fräscha ytor av hög standard med närhet till allt.

Textilgatan 31, 550 kvm

Ljust, modernt kontor i hjärtat av Hammarby Sjöstad

Fantastisk kontorslokal för företaget som söker fräscha ytor av hög standard med närhet till allt. Här sitter ni i hjärtat av Hammarby sjöstad med närhet till restauranger, service och utmärkta kommunikationer.

Omgivning

Hammarby Sjöstad är ett av Stockholms nyare områden och har blivit internationellt erkänd och prisbelönad stadsdel med gott om service, restauranger, träningsanläggningar och annat som kan tänkas behövas i vardagen. Här finns stadens puls bara några minuter bort och samtidigt trevliga promenadstråk längs vattnet och närhet till naturen. Här har miljötänk funnits med från start, vilket märks tydligt i hela området. I området finns även Hammarbybacken - Stockholm mest centrala skidanläggning.

Kommunikationer

Kommunikationerna i området är utmärkta. Fastigheten på Textilgatan 31 ligger precis intill Mårtensdals tvärbanestation, som på fyra minuter tar dig till knytpunkten Gullmarsplan. Här finns även möjligheten att ta en färja från Lumabryggan, via Södermalm och Nybroplan. På Textilgatan går även buss 74 till Skanstull och Mariatorget.

Service

Hammarby Sjöstad har ett rikt serviceutbud med mycket restauranger, shopping och träningsmöjligheter. Här finns populära Restaurang Göteborg, där du med fördel avnjuter lunchen på trädäcket i solen. Eller varför inte en god burgare hos Texas Longhorn eller smårätter hos Sthlm Tapas? I området finns god närservice, såsom Systembolaget, apoteket För den aktiva finns bra träningsmöjligheter ute i naturen eller på SATS, Friskis & Svettis m. fl. På några minuter med tvärbanan har du också tillgång till köpkvarteret Sickla, som blivit framröstat som Stockholms bästa handelsplats.

Parkering

Garageplatser finns att hyra med uppgång i fastigheten.

Planlösning

Här erbjuds ljusa lokaler med stora fönsterpartier som ger en modern och högklassig känsla till hela lokalen.

Karta
Alla Bilder
Textilgatan 31
Fasaden
Populära Sickla Galleria bara några minuter bort.
Hammarbybacken finns nära till hands för den aktiva.
Planritning
Bra träningsmöjligheter
Intresseanmälan