södermalm

Själ och hjärta, mängder av restauranger och trendiga hipsterbutiker. Och våra fina fastigheter - Glashuset och Sjömansinstitutet vid Slussen.
Själ och hjärta, mängder av restauranger och trendiga hipsterbutiker. Och våra fina fastigheter - Glashuset och Sjömansinstitutet vid Slussen.
Vision

Glashuset vid Slussen och hjärtat av Medis

Södermalm är kanske den del av Stockholm som har mest liv och charm. Den gamla arbetarstadsdelen där alla håller på Hammarby är idag moderniserad, men mycket själ och hjärta finns kvar i kulturen på söder som manifesteras i historiska byggnader, Sjömansinstitutet Slussenmängder av restauranger och trendiga hipsterbutiker. Våra kontorsfastigheter ligger i topplägen vid Slussen och på Medborgarplatsen.

På Medborgarplatsen äger vi Söderhallarna som vi planerar att rusta upp och utveckla för att skapa en mötesplats full av folkliv. Här ska det finnas klassisk saluhall, matmarknad, butiker inom mathantverk, ökat restaurangutbud samt biograf och andra kulturscener. Vi har också en kontorsbyggnad med eget lokalkontor där RFSU är en av hyresgästerna.

Vid Slussen äger vi en av Stockholms mest kända byggnader, det attraktiva Glashuset, beläget i vackrast tänkbara miljö precis vid Stockholms inlopp med hyresgäster som Telenor, Tengbom, Proventus, Wingårdhs arkitekter och TT. Vi äger även fastigheten intill, historiska Sjömansinstitutet, där de största hyresgästerna är Nordisk Film, Kontigo, Stockholms Internationella Handelsskola och Triggerfish.

Kontakta oss