Atrium Ljungberg tecknar avtal med specialistlä... - Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg tecknar avtal med specialistläkare i Bas Barkarby

Almakliniken som är specialiserade inom allmän- och hjärtmedicin, utökar verksamheten med en etablering i Bas Barkarby i Järfälla. Ökad tillgänglighet för ett större upptagningsområde är fokus när de öppnar intill den kommande tunnelbanestationen.

Mitt i Barkarbystaden, som är ett av Stockholms mest expansiva områden, blir Bas Barkarby ett multifunktionellt kvarter för näringsliv, kultur, lärande och hälsa med invigning i början av 2022. Redan idag reser sig byggnaden som ett riktmärke med sina fjorton våningar intill E18, fjärrtåg och den kommande tunnelbanestationen.
 
–  Vi är jätteglada över etableringen som ytterligare befäster Bas Barkarbys och områdets attraktivitet, säger Catarina Sjömark som är affärsutvecklare på Atrium Ljungberg. Almaklinikens ambitioner stärker Bas Barkarbys erbjudande som en välkomnande och levande plats.

Almakliniken är specialiserad på allmän- och hjärtmedicin och arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Nu kompletterar de mottagningen på Jakobsbergs sjukhus med nya lokaler i Bas Barkarby under våren 2022. De har också planer på att erbjuda fler tjänster i Bas Barkarby.

–  Det känns fantastiskt att öppna i Bas Barkarby, nu blir vi tillgängliga för ett större område, säger Dr Nikolas Östlund Papadogeorgos, hjärtspecialist och medgrundare av Almakliniken. Våra utvecklingsplaner är att bli navet i Järfällas öppenvård och specialistvård. Samtidigt fortsätter vi att prioritera att våra patienter får träffa samma läkare vid varje besök, vilket är mycket uppskattat.

Hyresavtalet med Almakliniken på drygt 900 kvadratmeter är ett så kallat grönt hyresavtal - en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda. Bas Barkarby är miljöcertifierat enligt Breeam, nivå very good. Bas Barkarbys 30 000 kvadratmeter rymmer lokaler för kontor, vård och utbildning, samt bibliotek och multihall. Läs mer på www.basbarkarby.se

Nacka, 2021-04-13
Atrium Ljungberg AB (publ)

För mer information kontakta:

Almakliniken till Bas

Ladda ner bilder

Bild 1
Bild 2