Sickla Front

Nya kontorskvarter ger Sickla en ny entré. Vår ambition är att skapa ett attraktivt och stadsmässigt kvarter för stora och små kontorsverksamheter.

Kommun: Nacka

Lokaltyp Uthyrbar yta (m2)
Parkering 14 000
Kontor 25 300
Summa 39300
Investering (mkr)
830
Färdigställs
2018
Hyresvärde exkl. tillägg (mkr)
65
Tillbaka
vision

Ett nytt stadskvarter för stora och små kontor

Under hösten 2015 startade vi uppförandet av två nya kontorsbyggnader på Uddvägen i Sickla, där vi äger ett större markområde med industrikaraktär. Här får Sickla en ny entré som kommer att fungera som en brygga mellan det gamla och nya Sickla och där Sickla möter Hammarby Sjöstad. Domstolsverket blir med sina verksamheter Nacka tingsrätt, Hyres- och arrendenämnden samt Mark- och miljödomstolen en betydande hyresgäst i ett av de nya kontorshusen. Dessutom kommer Yamaha Motor att ha sitt svenska kontor här. Tillträde till lokalerna är planerat till andra kvartalet 2018. 

Projektet som kallas Sickla Front omfattar totalt drygt 25 000 kvm uthyrbar area och 14 000 kvm parkering. Vår ambition för området är att skapa ett attraktivt och stadsmässigt kvarter för stora och små kontorsverksamheter.

Sickla blir ännu mer tillgängligt

Platsen kommer ge Sickla en ny entré och göra hela Sicklaområdet ännu mer attraktivt. Tvärbanan går från och med oktober 2017 förbi det nya kvarteret på sin väg mot Sickla station, vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna till området. Dessutom börjar tunnelbanan mot Nacka att rulla år 2025 med en station i Sickla, bara ett hundratal meter från Sickla Front. 

Sickla Front miljöcertifieras enligt Breeam.

Projekt Sickla front
Projekt Sickla front

3D-vy Sickla Front

Vill du se hur våra kontorsbyggnader i Sickla Front kommer se ut innan de faktiskt är färdigbyggda? Upplev framtida Sickla Front ur ett verklighetstroget 3D-perspektiv. Gå på gatan utanför Atrium Ljungbergs två nya kontorsbyggnader som just nu byggs mitt i centrala Sickla. Här kommer 12 500 kvadratmeter stå inflyttningsklara 2018.

kontakt