Aktuellt

Nedan hittar du en lista med de senaste aktuella händelserna.
19 sep -17, 15:16 - Nyhet

Atrium Ljungberg närvarar på Business Arena

Den 20-21 september arrangeras Business Arena på Stockholm Waterfront Congress Center. Kom gärna förbi vår monter och diskutera hållbar stadsutveckling.

13 sep -17, 10:00 - Nyhet

Atrium Ljungberg rankat som det sjunde mest jämställda börsbolaget

Enligt AllBrightrapporten rankas Atrium Ljungberg på sjunde plats på listan över bolag som har en ledningsgrupp som ligger inom spannet för jämn könsfördelning.

11 sep -17, 11:02 - Pressmeddelande

HiQ flyttar till Glashuset vid Slussen

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med konsultbolaget HiQ som flyttar från Regeringsgatan till karaktäristiska Glashuset vid Slussen. 

6 sep -17, 11:45 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg ges markreservation vid Mälarterrassen, Slussen

Idag offentliggjordes att Atrium Ljungberg har tecknat avtal med Stockholms stad om en tidig markreservation om cirka 5 000 kvadratmeter BTA vid Slussen i Stockholm. Ambitionen är att skapa en mötesplats för mat och kultur för Stockholms invånare och besökare. Den nya mötesplatsen beräknas kunna invigas senast 2025.

31 aug -17, 10:47 - Nyhet

Boulebar Tryckeriet öppnar i Liljeholmen

Den 1 september öppnar Boulebar Tryckeriet i våra lokaler i Point Liljeholmen.

22 aug -17, 07:30 - Pressmeddelande

Söderhallarna vid Medborgarplatsen lockar kreativa näringar - stor uthyrning av Atrium Ljungberg till globalt mediebolag

Atrium Ljungberg vill bidra till att göra Medborgarplatsen på Södermalm till stockholmarnas självklara mötesplats för kreativitet, mat och kultur. En stor och viktig pusselbit har nu lagts vad gäller kontorsdelen i Söderhallarna, då den globala mediekoncernen Omnicom Media Group under sommaren flyttade in sin svenska verksamhet i nyrenoverade lokaler om närmare 2 300 kvadratmeter. 

15 aug -17, 16:15 - Pressmeddelande

Framtidens Söderhallar

I slutet av augusti får söderbor och matfantaster möjlighet att säga vad de önskar i matväg på Söder. Under sex dagar pågår evenemanget Framtidens Söderhallar, där stockholmarna också får möjlighet att provsmaka hemlagad mat från världens alla hörn. 

12 jul -17, 08:30 - Finansiell rapport

Delårsrapport 1 januari - 30 juni 2017

Ladda ner
28 jun -17, 10:15 - Nyhet

Träffa oss i Almedalen

För tredje året i rad är vi partner i Fastighetsnytts event Business Arena Almedalen, fastighetsbranschens mötesplats under Almedalsveckan.

15 jun -17, 08:58 - Nyhet

Annica Ånäs gästar Fastighetsnytt Podcast

”Finansiell stabilitet får mig att sova gott”

23 maj -17, 08:00 - Pressmeddelande

Sephora väljer Forumgallerian i Uppsala

Forumgallerian i Uppsala stärker utbudet när den internationella skönhetskedjan Sephora öppnar ny butik. Butiken, som är Sephoras första i Uppsala, slår upp portarna i slutet av augusti.  

8 maj -17, 14:05 - Pressmeddelande

Ytterligare ett globalt företag väljer Sickla

Atrium Ljungberg har tecknat avtal med det globala motorföretaget Yamaha Motor Europe N.V. Filial Sverige om cirka 1 200 kvadratmeter kontorsyta i Sickla, Nacka. I fastigheten Sickla Front etablerar Yamaha Motor sitt svenska huvudkontor.

4 maj -17, 13:38 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg släpper hyresrätter till Uppsalas bostadskö

Atrium Ljungberg, ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag, initierar nu en satsning med målet att minska bostadsbristen i Uppsala. 11 maj släpps i första etappen 57 hyresrätter till den kommunala bostadskön. 

20 apr -17, 08:30 - Finansiell rapport

Delårsrapport 1 januari - 31 mars 2017

– Vår uthyrning till Nordisk Film har möjliggjort att vi under året kan starta nya projekt i Uppsala och Malmö. Med en ny markanvisning i Uppsala växer vår projektportfölj ytterligare. Vi har nu möjlighet att investera 13 miljarder kronor inom den mark vi äger och de markanvisningar vi har, kommenterar vd Annica Ånäs. – Vi ökar driftöverskottet med åtta procent - ett bra steg mot vårt mål om en tioprocentig ökning på årsbasis. Vi höjer vår prognos med 80 miljoner kronor till 1 135 miljoner kronor för helåret, avslutar Annica Ånäs.

Ladda ner
29 mar -17, 08:00 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg klättrar på listan över Sveriges bästa arbetsplatser

Under tisdagskvällen presenterade Great Place To Work® sin årliga lista över Sveriges bästa arbetsplatser. För fjärde året i rad finns Atrium Ljungberg med i toppen.

27 mar -17, 13:35 - Nyhet

Outlet by MQ väljer Port 73

I april öppnar Outlet by MQ på handelsplatsen Port 73 i Haninge - deras första butik i Stockholmsområdet.

24 mar -17, 14:30 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg gör miljardförvärv i Göteborg

Idag har Atrium Ljungberg tecknat avtal om förvärv av kontorsfastigheten Lindholmen 30:1 i stadsdelen Lindholmen i Göteborg. Fastigheten förvärvas till ett underliggande fastighetsvärde om cirka 1,3 miljarder kronor. Genom förvärvet fördubblar Atrium Ljungberg sitt fastighetsbestånd i Göteborg.

21 mar -17, 08:00 - Pressmeddelande

Nordisk Film öppnar biografer i Sverige - samarbetar med Atrium Ljungberg

Svenska biografbesökare får snart fler valmöjligheter. I samarbete med Atrium Ljungberg öppnar nu Nordisk Film biografsalonger i Uppsala och Malmö. Satsningen har som mål att skapa ett ökat utbud på den svenska biografmarknaden.

20 mar -17, 12:11 - Pressmeddelande

Port 73 får högst betyg i Stockholm enligt kunderna

Port 73 i Haninge får högst betyg av alla handelsplatser i Stockholm för kategorierna prisnivå, bekvämlighet och parkeringsmöjligheter, samt mycket höga betyg för bemötandet i butikerna och reklamen. Undersökningen är genomförd av branschtidningen Market som låtit kunder ranka 321 köpcentrum i hela Sverige. Sammanräknat når Port 73 en andra plats i hela Stockholm.

Kontakta oss