Aktuellt

Nedan hittar du en lista med de senaste aktuella händelserna.
11 jan -18, 09:54 - Pressmeddelande

Norska Cutters väljer Forumgallerian i Uppsala

Forumgallerian i Uppsala stärker utbudet med den norska frisörkedjan Cutters. Salongen, som är kedjans första i Uppsala och andra i Sverige, slår upp portarna i mitten av mars.  

9 jan -18, 09:25 - Nyhet

Foodloopz öppnar Matsvinnstorget i Söderhallarna

Den 11 januari öppnar Foodloopz Matsvinnstorget i Söderhallarna. Varje torsdag delar Foodloopz ut livsmedelsprodukter som annars riskerar att kastas. I utbyte mot produkterna får kunderna donera valfri summa och hela överskottet går till välgörenhetsorganisationen Food2Change.

8 jan -18, 08:00 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg tecknar avtal med Nordic Choice Hotels för Tapetfabriken i Sickla

Atrium Ljungberg tecknar avtal med Nordic Choice Hotels om att öppna ett Clarion Collection Hotel i Sickla, Nacka. Hotellet öppnar våren 2020 i byggnaden där Kåbergs startade tapettillverkning för över hundra år sedan. Hotellet blir en viktig pusselbit i utvecklingen av Sickla till en levande stadsmiljö. Annordia har varit rådgivare till Atrium Ljungberg.

21 dec -17, 16:00 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg säljer Port 73 i Haninge

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg har idag träffat avtal om försäljning av fastigheten Söderby Huvudgård 2:43 i Haninge, mer känd som handelsplatsen Port 73. Köpeskillingen baseras på ett underliggande fastighetsvärde om 977 miljoner kronor. Köpare är CBRE Global Investors.

1 dec -17, 10:24 - Nyhet

Söderhallarna bjuder in till Stockholms högsta julmarknad

Den 15–17 december bjuder Söderhallarna in till en ny julmarknad på takterrassen på tionde våningen. På julmarknaden säljs delikatesser till julbordet, matiga julklappar och framförallt erbjuds ett härligt häng med magisk utsikt över Södermalm.

27 nov -17, 16:06 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg välkomnar IBM till Kista+

Idag flyttar IBM sitt svenska huvudkontor till Atrium Ljungbergs fastighet Kista+.

24 nov -17, 08:00 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg prisas för stadsinnovation

Atrium Ljungbergs affärsutvecklingsansvarige för stadsinnovation, Jon Allesson, vinner ”Priset för positiva bidrag till hållbar stadsutveckling” på Sweden Green Building Awards 2017. 

22 nov -17, 14:14 - Pressmeddelande

Sopköket öppnar sin första restaurang i Söderhallarna

Sopköket är cateringföretaget som har som huvudmål att minska matsvinnet. Nu har Atrium Ljungberg gett Sopköket möjligheten att öppna sin allra första restaurang i Söderhallarna. Sopköket öppnar 27 november och på menyn finns soppor, wraps och juicer som tillagats på råvaror som annars skulle ha slängts. 

20 nov -17, 14:00 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg och regissören Staffan Götestam i samarbete kring unikt kulturhus för barn i Mobilia i Malmö

Atrium Ljungberg planerar tillsammans med Junibackens medgrundare, Staffan Götestam, en av de största svenska kultursatsningarna för barn i Sverige. Målet är att skapa ett unikt kulturhus för barn i Mobilia, Malmö. På "Funnys Äventyr" vill initiativtagarna att barns lekande, läsande och lärande ska stå i fokus med barnboksgestalter som Pettson & Findus, Mumin och Alfons Åberg.

8 nov -17, 16:08 - Nyhet

Återwin-win samlade in 58 ton kläder!

58 ton inlämnade kläder är resultatet av Atrium Ljungbergs kampanj Återwin-win som pågick under perioden 20-29 oktober.

6 nov -17, 08:00 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg gör stor kontorsuthyrning till H&M

Atrium Ljungberg har tecknat ett hyresavtal med H&M som väljer att utöka sin verksamhet på Liljeholmen i Stockholm. H&M kommer att hyra cirka 7 000 kvadratmeter kontorsyta. 

31 okt -17, 09:00 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg lanserar pilotmodell för ökad integration i Uppsala

Nu lanserar fastighetsbolaget Atrium Ljungberg sitt så kallade välkomstprogram i Uppsala – en modell för ökad integration där personer som har fått uppehållstillstånd erbjuds boende, praktik och en fadder. Atrium Ljungbergs målsättning är att på sikt kunna utöka programmet till fler svenska städer där bolaget är verksamt.

26 okt -17, 13:34 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg lockar ledande internationell byrå till Lindholmen

Atrium Ljungberg får med den prisbelönta kreativa byrån AKQA ännu ett internationellt företag som hyresgäst på Lindholmen. 

18 okt -17, 08:30 - Finansiell rapport

Delårsrapport 1 januari - 30 september 2017

Ladda ner
16 okt -17, 07:55 - Pressmeddelande

Nu kan gamla kläder göra ny nytta för människor i utsatthet

Den 20 oktober startar Atrium Ljungbergs och Stadsmissionens årliga initiativ Återwin-win, en stor klädinsamling, där allmänheten uppmanas att rensa i garderoben till förmån för miljön och människor som lever i utsatthet runt om i Sverige. Uppsamlingsplatser för kläder finns på sju handelsplatser i Stockholm, Malmö och Uppsala.

12 okt -17, 13:30 - Pressmeddelande

Espresso House öppnar i nya Forumgallerian, Uppsala

Forumgallerian i Uppsala stärker utbudet ytterligare med Espresso House som öppnar en ny coffee shop i två plan. Kedjan slår upp portarna i mars 2018. 

19 sep -17, 15:16 - Nyhet

Atrium Ljungberg närvarar på Business Arena

Den 20-21 september arrangeras Business Arena på Stockholm Waterfront Congress Center. Kom gärna förbi vår monter och diskutera hållbar stadsutveckling.

13 sep -17, 10:00 - Nyhet

Atrium Ljungberg rankat som det sjunde mest jämställda börsbolaget

Enligt AllBrightrapporten rankas Atrium Ljungberg på sjunde plats på listan över bolag som har en ledningsgrupp som ligger inom spannet för jämn könsfördelning.

11 sep -17, 11:02 - Pressmeddelande

HiQ flyttar till Glashuset vid Slussen

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med konsultbolaget HiQ som flyttar från Regeringsgatan till karaktäristiska Glashuset vid Slussen. 

6 sep -17, 11:45 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg ges markreservation vid Mälarterrassen, Slussen

Idag offentliggjordes att Atrium Ljungberg har tecknat avtal med Stockholms stad om en tidig markreservation om cirka 5 000 kvadratmeter BTA vid Slussen i Stockholm. Ambitionen är att skapa en mötesplats för mat och kultur för Stockholms invånare och besökare. Den nya mötesplatsen beräknas kunna invigas senast 2025.

Kontakta oss