Aktuellt

Nedan hittar du en lista med de senaste aktuella händelserna.
20 nov -17, 14:00 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg och regissören Staffan Götestam i samarbete kring unikt kulturhus för barn i Mobilia i Malmö

Atrium Ljungberg planerar tillsammans med Junibackens medgrundare, Staffan Götestam, en av de största svenska kultursatsningarna för barn i Sverige. Målet är att skapa ett unikt kulturhus för barn i Mobilia, Malmö. På "Funnys Äventyr" vill initiativtagarna att barns lekande, läsande och lärande ska stå i fokus med barnboksgestalter som Pettson & Findus, Mumin och Alfons Åberg.

8 nov -17, 16:08 - Nyhet

Återwin-win samlade in 58 ton kläder!

58 ton inlämnade kläder är resultatet av Atrium Ljungbergs kampanj Återwin-win som pågick under perioden 20-29 oktober.

6 nov -17, 08:00 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg gör stor kontorsuthyrning till H&M

Atrium Ljungberg har tecknat ett hyresavtal med H&M som väljer att utöka sin verksamhet på Liljeholmen i Stockholm. H&M kommer att hyra cirka 7 000 kvadratmeter kontorsyta. 

31 okt -17, 09:00 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg lanserar pilotmodell för ökad integration i Uppsala

Nu lanserar fastighetsbolaget Atrium Ljungberg sitt så kallade välkomstprogram i Uppsala – en modell för ökad integration där personer som har fått uppehållstillstånd erbjuds boende, praktik och en fadder. Atrium Ljungbergs målsättning är att på sikt kunna utöka programmet till fler svenska städer där bolaget är verksamt.

26 okt -17, 13:34 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg lockar ledande internationell byrå till Lindholmen

Atrium Ljungberg får med den prisbelönta kreativa byrån AKQA ännu ett internationellt företag som hyresgäst på Lindholmen. 

18 okt -17, 08:30 - Finansiell rapport

Delårsrapport 1 januari - 30 september 2017

Ladda ner
16 okt -17, 07:55 - Pressmeddelande

Nu kan gamla kläder göra ny nytta för människor i utsatthet

Den 20 oktober startar Atrium Ljungbergs och Stadsmissionens årliga initiativ Återwin-win, en stor klädinsamling, där allmänheten uppmanas att rensa i garderoben till förmån för miljön och människor som lever i utsatthet runt om i Sverige. Uppsamlingsplatser för kläder finns på sju handelsplatser i Stockholm, Malmö och Uppsala.

12 okt -17, 13:30 - Pressmeddelande

Espresso House öppnar i nya Forumgallerian, Uppsala

Forumgallerian i Uppsala stärker utbudet ytterligare med Espresso House som öppnar en ny coffee shop i två plan. Kedjan slår upp portarna i mars 2018. 

19 sep -17, 15:16 - Nyhet

Atrium Ljungberg närvarar på Business Arena

Den 20-21 september arrangeras Business Arena på Stockholm Waterfront Congress Center. Kom gärna förbi vår monter och diskutera hållbar stadsutveckling.

13 sep -17, 10:00 - Nyhet

Atrium Ljungberg rankat som det sjunde mest jämställda börsbolaget

Enligt AllBrightrapporten rankas Atrium Ljungberg på sjunde plats på listan över bolag som har en ledningsgrupp som ligger inom spannet för jämn könsfördelning.

11 sep -17, 11:02 - Pressmeddelande

HiQ flyttar till Glashuset vid Slussen

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med konsultbolaget HiQ som flyttar från Regeringsgatan till karaktäristiska Glashuset vid Slussen. 

6 sep -17, 11:45 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg ges markreservation vid Mälarterrassen, Slussen

Idag offentliggjordes att Atrium Ljungberg har tecknat avtal med Stockholms stad om en tidig markreservation om cirka 5 000 kvadratmeter BTA vid Slussen i Stockholm. Ambitionen är att skapa en mötesplats för mat och kultur för Stockholms invånare och besökare. Den nya mötesplatsen beräknas kunna invigas senast 2025.

31 aug -17, 10:47 - Nyhet

Boulebar Tryckeriet öppnar i Liljeholmen

Den 1 september öppnar Boulebar Tryckeriet i våra lokaler i Point Liljeholmen.

22 aug -17, 07:30 - Pressmeddelande

Söderhallarna vid Medborgarplatsen lockar kreativa näringar - stor uthyrning av Atrium Ljungberg till globalt mediebolag

Atrium Ljungberg vill bidra till att göra Medborgarplatsen på Södermalm till stockholmarnas självklara mötesplats för kreativitet, mat och kultur. En stor och viktig pusselbit har nu lagts vad gäller kontorsdelen i Söderhallarna, då den globala mediekoncernen Omnicom Media Group under sommaren flyttade in sin svenska verksamhet i nyrenoverade lokaler om närmare 2 300 kvadratmeter. 

15 aug -17, 16:15 - Pressmeddelande

Framtidens Söderhallar

I slutet av augusti får söderbor och matfantaster möjlighet att säga vad de önskar i matväg på Söder. Under sex dagar pågår evenemanget Framtidens Söderhallar, där stockholmarna också får möjlighet att provsmaka hemlagad mat från världens alla hörn. 

12 jul -17, 08:30 - Finansiell rapport

Delårsrapport 1 januari - 30 juni 2017

Ladda ner
28 jun -17, 10:15 - Nyhet

Träffa oss i Almedalen

För tredje året i rad är vi partner i Fastighetsnytts event Business Arena Almedalen, fastighetsbranschens mötesplats under Almedalsveckan.

15 jun -17, 08:58 - Nyhet

Annica Ånäs gästar Fastighetsnytt Podcast

”Finansiell stabilitet får mig att sova gott”

23 maj -17, 08:00 - Pressmeddelande

Sephora väljer Forumgallerian i Uppsala

Forumgallerian i Uppsala stärker utbudet när den internationella skönhetskedjan Sephora öppnar ny butik. Butiken, som är Sephoras första i Uppsala, slår upp portarna i slutet av augusti.  

8 maj -17, 14:05 - Pressmeddelande

Ytterligare ett globalt företag väljer Sickla

Atrium Ljungberg har tecknat avtal med det globala motorföretaget Yamaha Motor Europe N.V. Filial Sverige om cirka 1 200 kvadratmeter kontorsyta i Sickla, Nacka. I fastigheten Sickla Front etablerar Yamaha Motor sitt svenska huvudkontor.

Kontakta oss